Snorkling på Møns Klint - Særarrangementer

I sommerferien kan man som noget helt særligt opleve Møns Klint under overfladen. Det foregår sammen med en naturvejleder og en snorkelinstruktør.

På Møns Klint findes en dramatisk natur som vidner om den danske landskabsdannelse, hvor gletsjere fra nord skubbede kridthavets havbund af kridt op - og Danmark blev født. I kridtet findes utallige fossiler fra fortidens dyr, som kan samles på stranden ved klinten og på det lave vand. Med snorkel og maske undersøger vi havbunden, og fossiler må gerne tages med hjem!

Snorkling på Møns Klint er en helt enestående naturoplevelse, som også byder på et spændende dyre- og planteliv. Turene kræver ikke særlige kundskaber, dog forventes det at deltagere kan svømme. Arrangementet aflyses ved dårligt vejr, og deltagelse er på eget ansvar.

Tid: Hver tirsdag, torsdag og lørdag kl. 10-12 og kl. 14-16 i perioden 25. juni - 6. august 2016. Turen varer ca. 2 timer inkl. omklædning, instruktion mv.  

Mødested: Foran indgangen til GeoCenter Møns Klint.

Pris: 210 kroner for voksne og 160 kroner for børn. Prisen er inklusiv sæsonkort til GeoCenter Møns Klint. Turen kan ikke købes separat. Har man i forvejen et sæsonkort, er tillægsprisen for hver gang man ønsker at snorkle 80 kroner for voksne og 70 kr. for børn.

Deltagelse: For alle (børn under 18 år skal ledsages af en voksen).

Medbring: Badetøj og håndklæde, gerne badesko. Vi har våddragter samt snorkel, maske og svømmefødder til udlån.

Våddragterne er særligt tykke, 7 mm, så man nemt kan holde varmen ved danske vandtemperaturer.


Tilmelding: Ved henvendelse i GeoCenter Møns Klints reception eller på telefon 55863600. Fordeling af pladserne sker efter først til mølle princippet.

 

BADEVANDSTEMPERATUR:

2. juli : 16 grader

 

 

 


UNDINE - om projektet
GeoCenter Møns Klint er med i et Interreg projekt under EU, som ved et dansk-tysk samarbejde har muliggjort snorkelaktiviteterne. UNDINE står for Underwater Discovery and Nature Experience og har til formål at udbrede kendskabet til marine områder i Femern Bælt regionen, samt at formidle det mangfoldige dyre- og planteliv.

UNDINE 1

EU

Femern bælt

Snorkling på Klinten er en stor oplevelse
Sjov i vandet ved Møns Klint. Snorkling er en dejlig familieaktivitet.
Uanset sigtbarheden er det en skøn oplevelse at ligge og skvulpe foran Klinten og se den ude fra vandsiden