DGI Oplvelsesløb på Møns Klint

Den 27. maj kl 10 kan du være med til et anderledes motionsløb i det smukke, kuperede terræn på Møns Klint.

Vi byder endnu en gang på Oplevelsesløb i samarbejde med DGI Storstrømmen.


Oplevelsesløb er en ny form for løbeoplevelse, hvor opmærksomheden rettes mod natur, kultur og historie og i mindre grad mod egen præstation. Oplevelsesløbet er en unik mulighed for en natursmuk løbeoplevelse, hvor du løbende får viden om dét naturområde, der løbes i.


Oplevelsesløbet adskiller sig fra andre motionsløb ved at være et socialt løb, hvor lokalkendte og løbetossede naturvejledere fra GeoCenter Møns Klint guider løberne igennem de smukke omgivelser. Undervejs på ruten laver vi kortere stop og naturvejlederne fortæller om naturen og de mange historier bag. Lokalkendte løbere danner bagtrop, sørger for at holde løbegruppen samlet og sikrer at alle løbere får en god løbeoplevelse.


Efter løbet kan I nyde den medbragte madpakke med en fantastisk udsigt eller købe frokost i caféen. Alle løbere har efterfølgende gratis adgang til GeoCenter Møns Klint (normalpris: 120,- pr. person)


Rutens længde er ca. 8 km og der løbes i samlet flok med et roligt tempo svarende til ca. 6 min/km i fladt terræn. Med en fast bagtrop og de indlagte pauser kommer ingen løbere til at løbe alene.

Læs mere om ruten og tilmeld dig på DGI's hjemmeside.