Tilgængelighed og service på Geocenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint er indrettet med elevatorer mellem de forskellige planer, så kørestolsbrugere og dårligt gående kan komme rundt i huset.

Udstillingen er således fuldt tilgængelig for bevægelseshæmmede, som får en oplevelse helt på højde med husets øvrige gæster. Tilgængeligheden gælder også Café Sommerspiret og Butik Orkidé.

Der er adgang til et stort handicaptoilet, der ligeledes er indrettet med puslebord.

Ønsker man som gæst at benytte børne- ældre- eller handicapvenlige transportmidler, så stiller vi også denne service gratis til rådighed. Henvend dig blot i receptionen, hvor du kan låne kørestol eller klapvogn.

Hvis du ankommer i bil og har kørestol med, har vi 4 handicap p-pladser helt oppe ved hovedindgangen. Når du kører igennem indgangsbommen til Møns Klint, skal du fortsætte op forbi GeoCentret, hvor de 4 afmærkede p-pladser befinder sig.

Din eventuelle ledsager får gratis adgang ved fremvisning af ledsagerkort.

Førerhunde er velkomne i udstillingen. Andre hunde må pænt vente udenfor.

 

Boardwalken - Møns Klint for alle
GeoCenter Møns Klint har i samarbejde med Handicaprådet og Skov- og Naturstyrelsen anlagt en 267 meter lang træbelagt sti til udsigtspunktet Freuchens Pynt. For enden af Boardwalken er der anlagt en stor platform og i Klinteskoven er der beskåret træer for at skabe en skøn udsigt til kridt og hav.

Fra platformen er der en skøn udsigt til de berømte pynter Dronningestolen og Forhhammers Pynt mod nord. Mod sydøst kan man i klart vejr se over havet til øerne Hiddensee og Rügen i Tyskland.

Man kommer hen til Boardwalken ved at køre eller gå ad flisegangen forbi hovedindgangen hen mod klintekanten. Helt henne ved klintekanten kan man fortsætte mod syd på Boardwalken. Der er lavet en tilslutning fra Boardwalken til Café Sommerspirets terrasse.

 

Book en guide på Boardwalken eller i udstillingen
Få en guide med på Boardwalken eller i udstillingen og få en helt særlig oplevelse. Vores dygtige naturguider fortæller om Møns Klints dannelse og helt særlige natur og om de spændende fossiler der kan findes i kridtet. Turene kan tilpasses gruppens behov og ønsker, så ring og få en snak om hvad I kunne tænke jer.

Prisen er 700 kr. per time og guiden skal bestilles på forhånd på telefon 55 86 36 00 .


God tur!

Om tilgængelighed på GeoCenter Møns Klint
Boardwalken er en 267 meter lang træbelagt sti til udsigtspunktet Freuchens Pynt. Illustration: PLH Arkitekter