Overnatning

På Østmøn findes mange forskellige overnatningstilbud spredt ud over landskabet. Her er mulighed for alle budgetter - lige fra overnatning i sheltere med madlavning over bål til 4-stjernede hoteller med gourmetmiddag. Skulle jeres virksomhed ønske overnatning i forbindelse med jeres besøg på Møns Klint, er vi gerne behjælpelige med at henvise til relevante overnatningsmuligheder.


Her er en række af de mest populære overnatningssteder på Østmøn:

Liselund Ny Slot
Et ophold på Liselund Ny Slot er en rejse i eventyrland. Placeringen i Calmettes romantiske park byder på gentagne overraskelser og giver næring til sjælen.


Bakkegården
Bo i stilhed med fantastisk udsigt over Østersøen og nyd Høje Møn og Klinten i selskab med uglen og nattergalen. Parklignende have, hvor naturen kommer helt tæt på.

Camping Møns Klint
Pladsen rummer en lang række naturmæssige unika. Gæsterne angiver naturen som et af de primære motiver for at vælge netop den plads.

Danhostel Møns Klint
Bo skønt tæt ved Møns Klint. Fra dette dejlige vandrerhjem er der udsigt til østmønske landskaber og kig til Østersøen.

Præstekilde
4-stjernet hotel og kursus/konference center på Møn i smukke omgivelser direkte på Møns 18-hullers golfbane, tæt på Møns Klint og Stege By.

Bakkelund
Store, nye værelser med egen terrasse på hyggelig bondegård midt i det åbne og smukke landskab. Handicapvenlig B&B.

Klintholm B&B
Hyggelig og smukt beliggende Bed & Breakfast, få kilometer fra Møns Klint, Klintholm havn, dejlige badestrande, skov og golfcenter.

Tiendegården
Gammel slægtsgård i skønne omgivelser midt mellem Stege By og Møns Klint i nærheden af Klintholm Havn og gode badestrande.

Lilleskovgaard
Stor parklignende have med egen sø og robåd. I haven kan man grille og lave bål. Tæt ved skov, strand, Liselund Park og Møns Klint.

B&B Elmehøj
Et godt feriested for alle aldersgrupper. Midt i naturen. Lige ved siden af Elmelunde kirke

Stege Nor
Smukt beliggende med vandudsigt over Stege Nor og i udkanten af Stege by
med alle øens attraktioner indenfor kort afstand.

Se alle de mønske overnatningssteder på http://www.themoenexperience.dk/