3D-biografen

Walking with Dinosaurs - NYHED

GeoCentret byder på en helt ny 3D film 'Walking with Dinosaurs'. En enestående fortælling, der tager dig med på en rejse tilbage til kridttidens kæmper. Den nyeste teknologi og fantastiske animationer får dig til at føle at du faktisk 'går sammen med dino'erne'. Du bliver klogere, du bliver underholdt og du bliver garanteret også forskrækket!

Se Walking with Dinosaurs trailer her:

 

 

 

SeaMonsters - et fortidseventyr fra National Geographic

En fantastisk film om livet i kridthavet for 80 millioner år siden. Vi følger den delfinlignende Dolichorhynchops, kaldet "Dolly", der får to unger i fortidens tropiske kridthav. Verdens farligste hav, hvor blandt andre mosasauren, en kæmpestor rovhavøgle, dukker op. På Møns Klint er der fundet tænder fra dette vilde rovdyr.

Se SeaMonsters trailer her:

 

 

 

 

Spilletider

I lavsæsoner viser vi begge film hver dag på skift. I højsæsonen kører den samme film én dag ad gangen og skifter med den anden film næste dag.

Se hvilken film vi spiller den dag du er her i aktivitetskalenderen.

Se hvilke perioder der er henholdsvis høj- og lavsæsoner her.

 

OBS: Der er 70 pladser pr. forestilling. Husk at booke plads i biografen, når du køber din entrébillet. Pladserne fordeles efter 'først til mølle'-princippet. Enkelte dage i højsæsonen kan ikke alle gæster nå at se 3D filmen. Nyd istedet den fantastiske udstilling, workshoppen, gletsjerbiografen, klatreaktiviterne og alle de andre udendørsaktiviteter.