COVID-19

Vi strammer i forhold til retningslinjerne

COVID-19 retningslinjer i GeoCenter Møns Klint

Bemærk at GeoCentret holder lukket over vinteren. Vi åbner først igen lørdag den 27. marts 2021.
På GeoCenter Møns Klint har vi naturligvis hele tiden overholdt COVID-19 retningslinjerne for museer og attraktioner. Men i forbindelse med efterårsferien strammer vi yderligere op. Retningslinjerne giver os mulighed for at have op til 350 personer i udstillingen ad gangen. I efterårsferien reducerer vi antallet til maksimalt 250 personer ad gangen. Derudover vil der fortsat være masser af håndsprit-stationer, aftørringsservietter, afstandsmærker og nyseskærme. Vi vil også løbende opfordre vores gæster til at holde afstand til hinanden i udstillingen. 

MØNS KLINT - HOLD TIL HØJRE PÅ TRAPPERNE
De besøgende anvises til at holde til højre og vende hovedet ind mod skoven, når man passerer andre på trapperne.
Der er 5 trapper der fører til stranden. Maglevandstrappen ved GeoCenter Møns Klint. Gråryg trappe ca. 800 meter syd for GeoCentret, Røde Udfald trappen ca. 1,0 km nord for centret, trappen ved Jydelejet og trappen ved Liselund Slotspark. De 5 adgangsmuligheder til stranden, betyder at man kan tage sig nogle formidable vandreture med imponerende udsigter over Østersøen og med den knejsende klint, der tårner sig op helt tæt på, når man går på stranden.

Tjek folderen for Møns Klint for andre skønne steder på Østmøn: https://naturstyrelsen.dk/…/stors…/moens-klint-og-klintholm/

Tjek vandstand for adgang til stranden via vores webcam