COVID-19

Vi strammer i forhold til retningslinjerne

COVID-19 retningslinjer i GeoCenter Møns Klint

På GeoCenter Møns Klint har vi naturligvis hele tiden overholdt COVID-19 retningslinjerne for museer og attraktioner. Men i forbindelse med efterårsferien strammer vi yderligere op. Retningslinjerne giver os mulighed for at have op til 350 personer i udstillingen ad gangen. I efterårsferien reducerer vi antallet til maksimalt 250 personer ad gangen. Derudover vil der fortsat være masser af håndsprit-stationer, aftørringsservietter, afstandsmærker og nyseskærme. Vi vil også løbende opfordre vores gæster til at holde afstand til hinanden i udstillingen. 

Hovedtrappen til stranden lukkes fra den 1. oktober

MØNS KLINT - HOLD TIL HØJRE PÅ TRAPPERNE
De besøgende anvises til at holde til højre og vende hovedet ind mod skoven, når man passerer andre på trapperne.
Fra og med den 1. oktober er hovedtrappen til stranden ved GeoCenter Møns Klint spærret på grund af en større reparationsopgave. Vi opfordrer vores gæster til at gå til enten Gråryg trappen, som ligger syd for, eller til Røde Udfald trappen, som ligger nord for GeoCenter Møns Klint. Så får man også de flotteste udsigter inden man kommer ned på stranden. 

Tjek folderen for Møns Klint for andre skønne steder på Østmøn: https://naturstyrelsen.dk/…/stors…/moens-klint-og-klintholm/