Events

DGI Oplevelsesløb
på Møns Klint

AFLYST pga COVID-19
DGI Oplevelsesløb på Møns Klint - både løb og MTB

Kristi Himmelfartsdag den 21. maj kl. 10 kan du være med til et anderledes motionsløb i det smukke, kuperede terræn på Møns Klint.

Vi byder endnu en gang på Oplevelsesløb i samarbejde med DGI Storstrømmen.

Oplevelsesløb er en ny form for løbeoplevelse, hvor opmærksomheden rettes mod natur, kultur og historie og i mindre grad mod egen præstation. Oplevelsesløbet er en unik mulighed for en natursmuk løbeoplevelse, hvor du løbende får viden om dét naturområde, der løbes i.

Oplevelsesløbet adskiller sig fra andre motionsløb ved at være et socialt løb, hvor lokalkendte og løbetossede naturvejledere fra GeoCenter Møns Klint guider løberne igennem de smukke omgivelser. Undervejs på ruten laver vi kortere stop og naturvejlederne fortæller om naturen og de mange historier bag. Lokalkendte løbere danner bagtrop, sørger for at holde løbegruppen samlet og sikrer at alle løbere får en god løbeoplevelse.

Som noget nyt kan du også deltage i et oplevelsesløb på mountainbike. Deltagerne på MTB oplevelsesløbet får en fantastisk tur til Klintens Højdepunkter. Glæd jer til motion og kultur- og naturvejledning. Vi har cykler til de 25 første tilmeldinger.

Se programmet og køb billet til OPLEVELSESLØBET - KLIK HER

Se programmet og køb billet til MTB OPLEVELSESLØBET - KLIK HER