Events

Gratis sæsonkort
mellem kl. 10.00 - 12.00

VI ÅBNER LØRDAG D. 1. APRIL KL. 10.00🙂

Kom og drik en kop kaffe, nyd et gratis rundstykke og få et GRATIS SÆSONKORT👍 på åbningsdagen. Du skal bare møde personligt op på GeoCentret lørdag den 1. april mellem kl. 10.00 og 12.00.

Flying Monsters 3D - ny 3D film

Vi byder også på et par spændende nyheder i 2023, herunder 3D filmen Flying Monsters. I den spændende film produceret af National Geographic kan du bl.a. se hvordan rovdinosaurerne helt fantastisk udviklede sig til nutidens fugle. Med Sir Richard Attenbourough som vært føres du ind i fuglenes udvikling og deres fascinerende fortidige verden.

Manddomsprøven - uuuhaada skræmmende

Hvis du ikke prøvede vores nye oplevelse sidste år, så har du chancen i år. Frem til Sommerspirets fald den 13. januar 1988 var det blandt nogle unge mønboer en dumdristig tradition at klamre sig rundt om den smalle afsats ved Sommerspiret. Nogle steder med et lodret fald til stranden på mere end 100 meter. I GeoCentrets nye interaktive oplevelse kan man med et par VR-briller og en model af Sommerspiret igen opleve at komme helt ud på Klintekanten og hvis man er meget modig, eller skal vi kalde det dumdristig, ja så kan man nå hele vejen rundt om Sommerspiret. Den her er ikke for kyllinger:) Vi garanterer for en skrækkelig og hårrejsende oplevelse! 

Klintekongens Rige - Nye Podcasts
Sidste år lancerede GeoCentret i samarbejde med Naturstyrelsen en helt ny vandrerute - Klintekongens Rige. Ruten blev certificeret efter den tyske ordning 'Premium Wanderwege'. Helt sensationelt kårede Deutsches Wanderinstitut Klintekongens Rige som Europas bedste vandrerute. Det siger alligevel ikke så lidt, når man tager i betragtning at de tyske eksperter har certificeret mere end 600 ruter i 10 lande. 
Vi har netop færdigproduceret 6 nye podcasts, hvor lokale eksperter fortæller om nogle af oplevelserne på turen. Lyt og bliv (forhåbentlig) klogere. Du finder de nye podcasts på www.klintekongensrige.dk

Klog på Klinten - ny foredragsrække på GeoCentret
I år introducerer vi for sæsonkortholdere en ny spændende foredragsrække på GeoCenter Møns Klint. Hver den sidste søndag i måneden kl. 15.00 holdes der spændende foredrag i GeoCenter Møns Klints biograf. Foredragene er gratis for gæster med sæsonkort eller billet til GeoCentret - Mere information følger, følg med på siden her og i de lokale medier. 

GeoCentret er stadig fyldt med herlige oplevelser - Hovedudstillingen om Danmarks fødsel, særudstillingerne 'Den første Dinosaur', En Tidsrejse i Rav, da Flint var magt og De Vildeste Danekræ og da vi åbner workshoppen igen efter Corona kan I også støbe mosasaur tænder, lave påskeophæng og mange andre spændende ting.

Vi glæder os til at se jer den 1. april, hvor dørene slås op til den nye sæson og hvor vi altså igen i år byder på gratis kaffe, rundstykker og sæsonkort, til alle der møder personligt op mellem kl. 10.00 og 12.00.