Bededagsferie på GeoCenter Møns Klint

Fuld fart og masser af aktiviteter

Fuld fart på bededagene

Hovedudstilling: Her blev Danmark født!
Hver dag mellem klokken 10-17

Svævebane i skoven
Flyv om kap med vandrefalken
Hver dag klokken 12-16

Guidet tur til fossilstranden
Hver dag klokken 11 og klokken 14 - varer en time

Workshop-aktiviteter for hele familien
Lav natursmykker og støb en dinosaurtand. 
Lær om fossiler og livet for 70 millioner år siden.
Hver dag klokken 10-16

2 helt nye særudstillinger:
Klintens Skatte - de ufortalte historier om RAV og FLINT
Magiske øjeblikke fra fortiden gemt i rav: RAV indeholder fantastiske fortællinger om et forlængst uddødt fascinerende liv, som vi nu mere end 40 millioner år efter kan nærstudere og komme helt tæt på - en reel tidsportal til fortiden. Forestil dig at kunne se en af de ældste blomster på jorden i gang med at springe ud, to insekter i parring eller måske en fjer fra en dinosaur få sekunder efter, at den blev tabt.
Danmarks vilde fortid, Da flint blev et mægtigt våben: Oplev hvordan fortidens mennesker udnyttede det fantastiske materiale og gå på opdagelse i Klinteskoven, hvor der ligger et utal af gravhøje og Danmarks ældste forsvarsværk - Timmesøbjerg

2 nye 3D film:
Vulkaner, Ild som skaber: Kom helt tæt på store vulkanudbrud og lær om hvordan ødelæggende vulkanudbrud også betyder nyt liv
Dinosaurerne fra Antarktis: Tænk engang at det koldeste sted på jorden for mange millioner år siden havde et rigt og fascinerende liv - fuldt af øgler og dinosaurer. Du kommer til at undre dig voldsomt:)
3D biografen er udstyret med den fornemste teknologi og du vil føle at du brænder dig på laven og at du kan række ud og og røre ved øgler og dinosaurer. Tør du? Læs om filmene og se trailere.