Vandrefalken

Verdens hurtigste dyr!

Oplev vandrefalkene med Niels Peter Andreasen

Oplev verdens hurtigste dyr, vandrefalken, i selskab med manden der har fulgt de fascinerende fugle på Møns Klint i 45 år. Niels Peter Andreasen tager dig med ind i vandrefalkenes forunderlige verden på guidede ture og du kommer (gennem kikkerten) helt tæt på de vilde og smukke fugle.

Tirsdag den 24. maj, kl. 10-14
I år yngler vandrefalken lige lige ved Dronningestolen. Mød Niels Peter Andreasen på Maglevandstrappens nederste platform, hvor Niels Peter opholder sig. Her kan du lære meget mere om den fascinerende fugl. 

Torsdag den 2. juni, kl. 06-10
Niels Peter Andreasen er klar fra den tidlige morgenstund. Igen er mødestedet Maglevandstrappens nederste platform. Det er ganske magisk at opleve Klinten og falkene i det tidlige morgenlys. 

Søndag og mandag den 5. og 6. juni (pinsen)
kl. 14.00 - 15.00: Niels Peter Andreasen, som har fulgt vandrefalkene på Møns Klint i mere end 45 år holder foredrag om sit liv med vandrefalken - og han kommer vidt omkring. Niels Peter er også i regi af Dansk Ornitologisk Forening Caretaker for vandrefalken.
kl. 15.00 - 16.00: På tur til vandrefalkens ynglested. Det er et rigtig godt tidspunkt for at observere vandrefalken. Ungerne er meget aktive og det er lige før de flyver fra reden. 
Programmet er det samme begge dage.
Inde i GeoCenter Møns Klint følger vi op på vandrefalk-weekenden. Du kan selv flyve og jage duer i luften, ligesom vandrefalkene, i vores nye virtual reality spil.  Der vil også være særlige vandrefalkeaktiviteter i workshoppen, hvor du kan lære mere om disse fascinerende fugle. 

Onsdag den 8. juni, kl. 16-20
I år yngler vandrefalken lige lige ved Dronningestolen. Mød Niels Peter Andreasen på Maglevandstrappens nederste platform, hvor Niels Peter opholder sig. Her kan du lære meget mere om den fascinerende fugl. Vandrefalkene og deres unger er meget aktive her i slutningen af ynglesæsonen, hvor ungerne er klar til at flyve fra reden.