Udstillingen

Se de vilde 3D film - Hvis du tør?!

Oplev fascinerende dinosaurer og vores eventyrlige univers i 3D

 

I vores 3D-biograf kan du se hele fem fantastiske 3D-film. Du bliver klogere, du bliver underholdt og måske lidt forskrækket.

 

3D-filmene har faste spilletidspunkter. Husk at booke plads i biografen, når du køber din entrébillet.

Læs om filmene og se trailere her

Dinosaurs of Antarctica
3D Film #1
Dinosaurs of Antarctica
Tag med på en rejse til sydpolens polarlandskab, hvor dinosaurerne herskede. Kom med til en surrealistisk verden af giganter og æglæggende pattedyr - hvor overlevelse betyder at udholde den solløse, seks måneder lange vinter omgivet af kødespisere med nattesyn.
Walking with Dinosaurs
3D Film #3
Walking with Dinosaurs
En enestående fortælling, der tager dig med på en rejse tilbage til kridttidens kæmper. Den nyeste teknologi og fantastiske animationer får dig til at føle, at du faktisk 'går sammen med dinoerne'. Du bliver klogere, du bliver underholdt og du bliver garanteret forskrækket.
NYHED:                                EXTREME WEATHERS
3D Film #5
NYHED: EXTREME WEATHERS
3D film fra National Geographic om klodens ekstreme vejr og vildere, varmere og vådere vejroplevelser. Stå midt i voldsomme orkaner og tornadoer, eksplosive skovbrande og smeltende gletsjerne - en produktion med sensationelle filmoptagelser.
Flying Monsters
3D Film #2
Flying Monsters
Flyv med på jagt efter sandheden om fortidens gådefulde flyvende rovdyr. Kom tæt på flyveøglerne - fra de små, der kunne være i din hånd, til de store, der var på størrelse med sportsfly.
Seamonsters
3D Film #4
Seamonsters
En fantastisk film om livet i kridthavet for 80 millioner år siden. Følg den delfin-lignende Dolichorhynchops, kaldet "Dolly", der får to unger i fortidens tropiske kridthav. Verdens farligste hav, hvor blandt andre mossasauren, en kæmpestor rovøgle, dukker op.

Du har fri entré til 3D biografen med din billet til GeoCenteret

OBS: Der er 70 pladser pr. forestilling. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

SEJE OPLEVELSER INDE I
GEOCENTER MØNS KLINT

Seje oplevelser ude i naturen

Tag med guiderne på vilde oplevelser udenfor

 

Tag med vores guider på opdagelse i den fantastiske natur udenfor GeoCenter Møns Klint. Her venter udfordrende mountainbikeruter på klinten, klatre- og svævebaner i toppen af Klinteskoven og meget andet.