Ude i det fri

KRIG PÅ TIMMESØBJERG

Særaktivitet: Kom med på en guidet tur til Timmesøbjerg, hvor vi skal opleve Danmarks ældste borganlæg, som er helt tilbage fra bronzealderen. Turene gennemføres mandage, onsdage og fredage fra kl. 13.00 - 14.15. Deltagelse er gratis med en billet til GeoCenter Møns Klint.

Bemærk: Kun i perioden fra den 24. juni - 6. august 2023 og i efterårsferien

I den dramatiske Klinteskov gemmer der sig en 'skjult skat'. Vi skal på opdagelse i Danmarks ældste borganlæg


Fra GeoCentret går vi på en kort vandring gennem den vildeste og mest dramatiske del af Klinteskoven. Målet er Danmarks ældste borganlæg som ligger på Timmesøbjerg hele 113 meter over havoverfladen. Var bronzealderen ikke fredelig? Hvordan så en bronzealderborg ud? Hvordan forsvarede oldtidsmennesket sig mod angribere? Kom og vær med til at besejre Timmesøbjerg og oplev den mest fortryllende del af Klinteskoven. 


Varighed: ca. 1 time og 15 minutter

Pris: Deltagelse er gratis med en billet til GeoCenter Møns Klint.

 

Glæd dig til en vildt sjov dag for hele familien

Seje oplevelser ude i naturen omkring GeoCenter Møns Klint

Seje oplevelser INDOOR

REJS MED 70 MILLIONER ÅR TILBAGE I TIDEN TIL DANMARKS VILDE FORTID

 

Udstillingen er gravet ned i selve klinten og opbygget som en spændende tidsrejse på 70 millioner år. Kom med tilbage til Kridttiden, hvor havet var fyldt med drabelige monstre, til tertiærtiden, hvor 2/3 af alt liv uddøde på grund af meteornedslag og supervulkaner, til kvartærtiden med gigantiske gletsjere der dannede det vilde landskab - og frem til nutidens magiske natur på Møn.