Ude i den storslåede natur

SEJL UD LANGS KLINTEN

TAG MED PÅ GUIDET TUR PÅ SEJLKUTTEREN DISCOVERY

 

Skal du på udflugt med venner, familie eller kolleger? Lej Sejlkutteren Discovery inklusive en guide fra GeoCenter Møns Klint og giv gruppen en fed oplevelse i Danmarks smukkeste natur.  

I skal sejle med Kaptajn Bjarne Larsen. Han er 3. generations bundgarnsfisker fra Klintholm Havn, hvor han også er opvokset, og han har 40 års erfaring fra arbejdet og livet på havet omkring Møn.

Guiden fra GeoCenter Møns Klint vil under sejlturen fortælle om Klintens helt særlige natur og Danmarks geologiske tilblivelse. Emnerne kan tilpasses jeres ønsker, og Kaptajn Bjarne Larsen fortæller også gerne om fiskerihavnen og livet som fisker i Klintholm Havn.

Der er borde og bænke ombord og man er velkommen til at medbringe mad og drikkevarer.

 

Varighed: ca. 2 timer

Pris: 4600,-

 

BOOK DIN SEJLTUR MED GUIDE HOS GEOCENTER MØNS KLINT PÅ TELEFON +45 55 86 36 00

 

Glæd dig til en vildt sjov dag for hele familien 

Seje oplevelser ude i naturen omkring GeoCenter Møns Klint

Seje oplevelser INDOOR

REJS MED 70 MILLIONER ÅR TILBAGE I TIDEN TIL DANMARKS VILDE FORTID

 

Udstillingen er gravet ned i selve klinten og opbygget som en spændende tidsrejse på 70 millioner år. Kom med tilbage til Kridttiden, hvor havet var fyldt med drabelige monstre, til tertiærtiden, hvor 2/3 af alt liv uddøde på grund af meteornedslag og supervulkaner, til kvartærtiden med gigantiske gletsjere der dannede det vilde landskab - og frem til nutidens magiske natur på Møn.