Ude i den vilde natur

KLATRE- OG SVÆVEBANE I KLINTESKOVENS TOP

Særaktivitet: Flyv om kap med vandrefalken i vores klatre- og svævebaneanlæg. Anlægget er åbent dagligt mellem kl. 12.00 og 16.00. Deltagelse er gratis med en billet til GeoCenter Møns Klint. Man skal ikke reservere plads, men møder bare op til aktiviteten. 
Bemærk: Kun åbent i forårets helligdage og fra den 24. juni - 6. august 2023 og i hele efterårsferien. I perioden fra den 7 - 25. august 2023 er klatreanlægget åbent mandage, onsdage og fredage fra kl. 12.00 - 13.30. 

Se det hele fra trætoppene - en svimlende sej oplevelse

Uddannede instruktører guider dig til tops i nogle af de høje og flotte træer som vokser på kanten af Møns Klint, og så slutter du af med en 120 meter lang svævebane! Tør du?! Brugen af anlægget er en del af billetprisen til GeoCenter Møns Klint i højsæsonen, men kan også bookes individuelt.

Der er 3 baner:

Fra 6 år - Træklatring

Fra 8 år og 135 cm - Wirebane

Fra 10 år og 145 cm - Svævebane 

 

Glæd dig til en vildt sjov dag for hele familien

Møns Klint er VIRKELIG, virkelig høj!

Seje oplevelser ude i naturen omkring GeoCenter Møns Klint

Seje oplevelser INDOOR

REJS MED 70 MILLIONER ÅR TILBAGE I TIDEN TIL DANMARKS VILDE FORTID

 

Udstillingen er gravet ned i selve klinten og opbygget som en spændende tidsrejse på 70 millioner år. Kom med tilbage til Kridttiden, hvor havet var fyldt med drabelige monstre, til tertiærtiden, hvor 2/3 af alt liv uddøde på grund af meteornedslag og supervulkaner, til kvartærtiden med gigantiske gletsjere der dannede det vilde landskab - og frem til nutidens magiske natur på Møn.