Undervisningsforløb

Adventurefræs
på Klinten

Undervisningsforløb: Adventurefræs på Klinten

 

”Naturen som bane” er kodeordet for dette hæsblæsende forløb - der er garanteret fart over feltet og smil på læben.

 

Hvem: 7.-10. klasse, Gymnasium og HF
Fag: Geografi, natur/teknik, biologi, idræt, dansk
Varighed: 2 timer

 

Udfordringerne stiller krav til elevernes overblik, samarbejde, omstillingsevne og en anelse til fysikken. I små hold kæmper eleverne sig igennem en række udfordringer, som tager dem vidt omkring på klinten til fods, på mountainbike og med GPS i hånden. Undervejs vil eleverne opleve det enestående landskab, som naturen gennem millioner af år har formet.

Dette er forløbet for den aktive klasse, som gerne vil kombinere et spændende og lærerigt besøg på Møns Klint med masser af frisk luft og lidt til både hjerne og ben!

FORBERED ELEVERNE 

Inden jeres besøg hos GeoCenteret kan du med fordel besøge www.jordihovedet.dk. Her kan du finde en masse forberedelsesmateriale, opgaver og se video om, hvad en skoleklasse kan opleve på Møns Klint.

FORBERED LÆREREN

Tag et gratis kursus i naturog udeundervisning på Møns Klint. Kurset indeholder grundlæggende undervisning i naturen og ruster og inspirerer dig til aktivt at inddrage flora og fauna i undervisningen. Læs mere om lærerkursus her.

Spørgsmål og booking

Hvis du vil vide mere om de forskellige undervisningstilbud, lejrskolemuligheder, eller booke et besøg, så kontakt os på tlf. 5586 3600 eller mail til booking@moensklint.dk

Book dit ophold til lejrskole og undervisningsforløb