Undervisningsforløb

Byg en
rigtig dino

Undervisningsforløb: Byg en rigtig dino

 

Hvad er en dinosaur? Hvordan så knoglerne ud? Hvordan var livet i Triastiden?

 

Hvem: 3.-6. klasse
Fag: Natur/teknik
Varighed: 1,5 timer

 

Sammen med en naturvejleder møder eleverne GeoCenter Møns Klints store dinosaurskelet fra en Plateosaur, og er med til at samle skelettet til det enorme dyr. Tættere kommer man ikke på dinosaurerne, og undervisningen danner udgangspunkt for en diskussion om fortidens dyreliv. I særudstillingen ”Den Første Dinosaur” udforsker eleverne de mange dinosaurfund, som GeoCenter MønsKlint udgravede på Grønland i 2012, og introduceres til kapløbet mellem triastidens to store dyregrupper: dinosaurer og øgler.

Hvis I ikke kan få nok af dinosaurer, er dette forløb det HELT rigtige!

FORBERED ELEVERNE 

Inden jeres besøg hos GeoCenteret kan du med fordel besøge www.jordihovedet.dk. Her kan du finde en masse forberedelsesmateriale, opgaver og se video af, hvad en skoleklasse kan opleve på Møns Klint.

FORBERED LÆREREN

Tag et gratis kursus i naturog udeundervisning på Møns Klint. Kurset indeholder grundlæggende undervisning i naturen og ruster og inspirerer dig til aktivt at inddrage flora og fauna i undervisningen. Læs mere om lærerkursus her.

Spørgsmål og booking

Hvis du vil vide mere om de forskellige undervisningstilbud, lejrskolemuligheder, eller booke et besøg, så kontakt os på tlf. 5586 3600 eller mail til booking@moensklint.dk

Book dit ophold til lejrskole og undervisningsforløb