Undervisningsforløb

Matematik på
Møns Klint

Undervisningsforløb: Matematik på Møns Klint

 

Matematik på en ny og spændende måde!

 

Hvem: 5.-10. klasse
Fag: Matematik
Varighed: 2 timer

 

På Møns Klint er naturen dramatisk, og det samme er fortællingen om Danmarks fødsel. Undervisningsforløbet ”Matematik på Møns Klint” er helt nyt og henvendt til klasser, som ønsker at arbejde med matematikundervisning i en konkret kontekst. I undervisningen skærpes elevernes iagttagelsesevne og samarbejde, når matematikbegreber og problemløsning trænes i specifikke cases med udgangspunkt i Møns Klint. Undervisningen er hands on, og udfordrer elevernes måder at arbejde med matematik på i naturens eget klasserum.

Undervisningen findes til mellemtrin og udskoling, og tilpasses elevernes faglige niveau.

FORBERED ELEVERNE 

Inden jeres besøg hos GeoCenteret kan du med fordel besøge www.jordihovedet.dk. Her kan du finde en masse forberedelsesmateriale og opgaver og se en video om, hvad en skoleklasse kan opleve på Møns Klint.

FORBERED LÆREREN

Tag et gratis kursus i natur og udeundervisning på Møns Klint. Kurset indeholder grundlæggende undervisning i naturen og ruster og inspirerer dig til aktivt at inddrage flora og fauna i undervisningen. Læs mere om lærerkursus her.

Spørgsmål og booking

Hvis du vil vide mere om de forskellige undervisningstilbud, lejrskolemuligheder, eller booke et besøg, så kontakt os på tlf. 5586 3600 eller mail til booking@moensklint.dk

Book dit ophold til lejrskole og undervisningsforløb