Undervisningsforløb

Naturvidenskabeligt grundforløb

 

 

I dette forløb skal i arbejde med iagttagelser og opstilling af hypoteser

 

Hvem: 7.-10. klasse, gymnasium og HF
Fag: Biologi, fysik, kemi, naturgeografi
Varighed: 1½ time

 

Klassens viden og evner udfordres for at opnå en forståelse af, hvordan klinten er dannet. Der er et indhold af naturgeografi, biologi, fysik og kemi og der vises eksempler på, hvordan fagene arbejder sammen. Der bliver indsamlet materiale i form af kridt, fossiler og sten. Klassen har 1½ time med guide og kan derefter fortsætte undersøgelserne på egen hånd.

Forløbet er tilrettelagt således, at det er en god introduktion til Naturvidenskabeligt grundforløb, men kan også tilpasses til et senere forløb.

FORBERED ELEVERNE 

Inden jeres besøg hos GeoCenteret kan du med fordel besøge www.jordihovedet.dk. Her kan du finde en masse forberedelsesmateriale og opgaver og se en video om, hvad en skoleklasse kan opleve på Møns Klint.

FORBERED LÆREREN

Tag et gratis kursus i natur og udeundervisning på Møns Klint. Kurset indeholder grundlæggende undervisning i naturen og ruster og inspirerer dig til aktivt at inddrage flora og fauna i undervisningen. Læs mere om lærerkursus her.

Spørgsmål og booking

Hvis du vil vide mere om de forskellige undervisningstilbud og lejrskolemuligheder eller booke et besøg, så kontakt os på tlf. 5586 3600 eller mail til booking@moensklint.dk

Book dit ophold til lejrskole og undervisningsforløb