Naviger til program

Program

Menu

Naviger til billetkøb

Billet

Udstilling
Aktiviteter
Naturen

OVERNAT UNDER DANMARKS VILDESTE HIMMEL

Oplev natten og alle
de andre stjerne-
oplevelser på Møn.

På Østmøn findes mange forskellige overnatningstilbud spredt ud over landskabet. Her er mulighed for alle budgetter – lige fra overnatning i sheltere med madlavning over bål til 4-stjernede hoteller med gourmetmiddag. Her er en række af de mest populære overnatningssteder på Østmøn:

Camping Møns Klint

Camp Møns Klint

Midt i den vilde, danske natur, ligger Camp Møns Klint. På pladsen og i naturen omkring findes der uendelige muligheder for at realisere drømmene om unikke oplevelser i naturen. Det er dog en seværdighed i sig selv at bo på den sceniske campingplads, hvor det kuperede terræn fra istiden har sat sit eget præg. Her opleves naturen ikke blot på nært hold, man bor også i den. 

På Camp Møns Klint er der mulighed for at overnatte i et telt, i en campingvogn, i skovhytte eller i en ferielejlighed.

Læs mere


hotel residens møn

hotel RESIDENS MØN

Der er mange gratis glæder på Møn – og Møns Klint er bestemt én af dem, som I ikke må snyde jer for, mens I er på Møn. Snup en helt særlig dag langs kysten ved den 128 meter høje Møns Klint, hvis majestætiske hvide skrænter knejser stolt over havet.

Overnat herefter på Hotel Residens Møen, som ligger i hjertet af Stege på den syddanske ø Møn – lige ned til Stege Bugt og vandet, som flere af hotellets i alt 6 dobbeltværelser og 24 hotellejligheder har udsigt til.

Læs mere


Præstekilde

Præstekilde

Bo og overnat på Hotel Præstekilde, som byder på oplevelser eller afslapning i dejlige omgivelser tæt på Stege by.

Hotellet tilbyder også på et uforglemmeligt golfophold med masser af golf og alt inkluderet. Her er derfor rig mulighed for at slappe af i de fantastiske omgivelser, nyde udsigten over vandet i lagunen Nor, besøge den charmerende middelalderby Stege eller prøve en af de naturskønne vandreture på Møns Klint kun få km. væk.

Læs mere


Møn Camping

Møn camping

Overnat på Møn Camping, en lille naturcampingplads beliggende langs en af ​​Møns fineste certificerede rene strande, og oplev hvordan man kan se det blå hav fra næsten alle steder på campingpladsen.

Hvis du ønsker at besøge os i juli eller august, så send os en mail, så vi kan sørge for, at vi har plads til alle. Planlægger du at besøge os i september, er du meget velkommen, og det er ikke nødvendigt at booke.

Læs mere


B&B værter i stege by

b&b værter i stege by

Hvis du vil overnatte meget tæt på, så er de lokale overnatningssteder helt sikkert et hit. 

Benyt Møn Landboturismes hjemmeside til at finde lokale overnatningsmuligheder, oplevelser, restauranter og supermarkeder i Stege by.

Møn Landboturisme har eksisteret siden 1989, og arbejder på at forbedre tilgængeligheden i Stege by for turister og markedsføre lokale værter.

Læs mere