Naviger til program

Program

Menu

Naviger til billetkøb

Billet

Udstilling
Aktiviteter
Naturen

OPLEV

Tag med på bustur
fra København

Tag med på bustur fra København og få en unik naturoplevelse mens du udforsker nogle af Danmarks mest betagende steder

Tag hele familien med på en dagstur fra København og oplev den spektakulære udsigt fra Skovtårnet inden turen går til Møns Klint, hvor der er rig mulighed for at opleve Danmarks vildeste natur, lære om hvor Danmark blev født, finde fossiler på stranden eller få en dag fyldt med action i Klinteskovens trætoppe.

Køb nu

Busturen afgår fra CPH – Tours & Tickets på Colbjørnsensgade 15, 1652 København, hvorefter turen går til Camp Adventure, Skovtårnsvej 1i 4683 Rønnede. Her har du mulighed for at opleve en af Danmarks mest spektakulære udsigter ud over det sjællandske landskab. Der er også rig mulighed for at klatre til observationsdækket og gå langs stedets mange trægange.

Bussen kører herefter videre til Dronning Alexandrines Bro i 4780 Stege, hvor vi gør et kort hold, så alle har mulighed for at nyde den storslåede bro.

Det sidste stop på turen er Møns Klint. Her har I 4 timer og 30 minutter, så I kan spise en velsmagende frokost hos Café Møns Klint, hvorefter I har mulighed for at tage på oplevelse i den storslåede natur, tage på et storslået mountainbike-eventyr eller gå på opdagelse på GeoCenteret Møns Klint.

Dagsturens forventes at have en varighed af 8 time(r) 30 min.

  • Transport med minibus med aircondition
  • Engelsktalende guide
  • Wi-fi om bord
  • Brændstoftillæg
  • Flaskevand