Naviger til program

Program

Menu

Naviger til billetkøb

Billet

Udstilling
Aktiviteter
Naturen

ALLE ER VELKOMNE

BØRNE- ÆLDRE- OG HANDICAP
VENLIGT

ALLE ER VELKOMNE

Børne- ældre- og handicapvenligt

Indendørs er der brede gange og elevatorer mellem de forskellige niveauer. Der er adgang til et stort handicaptoilet, der ligeledes er indrettet med puslebord. Og du kan låne en kørestol eller klapvogn ganske gratis.

Kommer du med en ledsager, får din ledsager gratis adgang ved fremvisning af ledsagerkort i receptionen.

Kommer du i bil, har vi fire afmærkede handicapparkeringspladser, helt oppe ved hovedindgangen.

Ledsagerordning

Din ledsager får gratis adgang til GeoCenteret ved fremvisning af ledsagerkort i receptionen.

Førerhund

Førerhunde er velkomne i både i udstillingen, i caféen og i butikken.

Lån af kørestol eller klapvogn

Henvend dig i receptionen, hvis du har behov for at låne en kørestol eller klapvogn. Det er gratis.

Handicapparkering

Vi har fire handicap p-pladser helt oppe ved hovedindgangen. Når du kører igennem indgangsbommen til Møns Klint, skal du fortsætte op forbi GeoCenteret, hvor de 4 afmærkede p-pladser befinder sig.

Handicaptoilet

Handicaptoilettet ligger sammen med de andre toiletter i den sydlige del af bygningen modsat hovedindgangen. Toiletterne er åbne kl. 06-22 hver dag i åbningssæsonen. På handicaptoilettet findes også en pusleplads.

Boardwalk

Udenfor finder du en 267 meter lang træbelagt boardwalk med fem fabelagtige udsigtspunkter, bl.a. mod Freuchens Pynt og udover Østersøen. Du kommer til boardwalken ved at køre eller gå af flisegangen forbi hovedindgangen, hen mod klintekanten, og så til højre. Boardwalken er anlagt i samarbejde med Handicaprådet og Naturstyrelsen.

Udenfor finder du en 267 meter lang træbelagt boardwalk med fem fabelagtige udsigtspunkter, bl.a. mod Freuchens Pynt og udover Østersøen.

Du kommer til boardwalken ved at køre eller gå af flisegangen forbi hovedindgangen, hen mod klintekanten, og så til højre.

Boardwalken er anlagt i samarbejde med Handicaprådet og Naturstyrelsen.

Du kan booke en guidet tur på boardwalken, og få din helt egen unikke oplevelse med egen guide. Det koster 800 kr. per time. Bestil guiden senest dagen før dit besøg på telefon 55 86 36 00.