Naviger til program

Program

Menu

Naviger til billetkøb

Billet

Udstilling
Aktiviteter
Naturen

Arv og testamente, gaver og donationer

GØR EN FORSKEL

ARV, TESTAMENTE OG GAVER

Betænk Fonden GeoCenter Møns Klint i dit testamente

Fonden GeoCenter Møns Klint har indgået et samarbejde med Dokument24. Det betyder, at du nu har mulighed for at testamentere din arv til Fonden GeoCenter Møns Klint og den omkringliggende natur.

Fonden GeoCenter Møns Klint udfører et stort arbejde på Østmøn i forhold til at bidrage til bevarelse af den specielle natur og det rige dyreliv. Via GeoCenter Møns Klint formidles viden omkring den unikke geologi og områdets natur årligt til titusindvis af skoleelever, gæster og turister.

Vi har brug for din støtte til at udvide vores initiativer i forhold til naturbevarelse, udvide vores forskning af fortiden og skabe nye oplevelser, som formidler det smukke og unikke på Møn videre til de næste generationer.

Hos Dokument 24 er det nemt og ligetil til at oprette testamente, fordele sin arv imellem arvinger og betænke frivillige organisationer, som arbejder for en af dine hjertesager. Dokument 24 udarbejder juridiske dokumenter billigt, enkelt og juridisk korrekt! Et testamente, som udfyldes online koster kun 695,- DKK. Nogle dokumenter skal tinglyses eller underskrives foran notar. Betaling for dette afregnes direkte hos det offentlige. Når du opretter dine dokumenter fortæller vi dig, hvis dokumentet er forbundet med yderligere omkostninger til det offentlige.

Ring på 5370 1030 eller skriv til info@dokument24.dk, hvis du ønsker hjælp i forbindelse med oprettelse af testamente, som skal betænke Fonden GeoCenter Møns Klint.