Naviger til program

Program

Menu

Naviger til billetkøb

Billet

Udstilling
Aktiviteter
Naturen

OPLEV MØNS KLINT

Få 20 % rabat som medlem af Danmarks Naturfrednings­forening

Danmarks Naturfrednings- forening arbejder for en grøn omstilling af Danmark.

Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening får du adgang til en masse grønne fordele, herunder 20 % rabat på entrebilletter og sæsonkort til Geocenter Møns Klint.

Bliv medlem

Danmarks Naturfredningsforening (DN) er Danmarks største grønne organisation med over 135.000 medlemmer. DN arbejder for en grøn omstilling af Danmark med mere plads til naturen, et sundt og levende havmiljø, rent drikkevand og et klima i balance.  

Som medlem får du masser af grøn inspiration til, hvordan du selv kan gøre en forskel for naturen og klimaet – og samtidig får du adgang til grønne fordele.  

Medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening får fx 20 % rabat på entrebilletter og sæsonkort til Geocenter Møns Klint samt rabat i museumsbutikken og på måltider i caféen.  

Sådan bliver du medlem og får rabat! 

Når du bliver medlem af Danmarks Naturfredningsforening får du straks en kvitteringsmail tilsendt med en rabatkode, så du kan købe billetter på Geocenter Møns Klints hjemmeside og få 20 % i rabat. Du kan også fremvise rabatkoden på destinationen, hvis du ønsker at købe dine billetter dér.  

De kommende år er afgørende for, at vi får vendt udviklingen og bringer vores natur og klima i balance. 

Derfor vil Danmarks Naturfredningsforening gerne byde dig velkommen ind i fællesskabet. Så vær med og gør en forskel – og få adgang til eksklusive tilbud for medlemmer.