Oplevelser for de små

Masser at se på, røre ved og kravle på

Klintens fascinerende historie i baby- og tumlingehøjde

 

I GeoCenter Møns Klint er der masser af oplevelser for de små størrelser. De helt små elsker gulvskærmene med bølger og svømmende fortidsdyr. På det interaktive udgravningsbord kan man bruge sine hænder til at udgrave dinosaurfossiler af klippe og man belønnes med lækre lyde under "arbejdet" og ros når man finder fossiler. En rigtig god sanseoplevelse.

I sandkasserne med kinetisk sand og gemte fossiler kan man bruge lang tid på at lede eller blot lade det magiske sand løbe gennem fingrene. I det hyggelige legeområde foran 3D-biografen og Workshoppen er der masser af ting at lugte til, røre ved og kravle over, under og igennem. prøv for eksempel den sjove sommerfuglevindtunnel, tegnebordene og lugtebøfferne. 

Udenfor er naturen den bedste legeplads. Men vi har også en særlig legeplads, hvor fantasien kan få frit løb. Hvad med at gemme sig i et dinosauræg? Eller gå på line på et blæksprutteben?

 

Glæd dig til en vildt sjov dag for hele familien - også de mindste!

Seje oplevelser inde i
GeoCenter Møns Klint

Seje oplevelser ude i naturen

Tag med guiderne på spændende ture udenfor

 

Tag med vores guider på opdagelse i den fantastiske natur udenfor GeoCenter Møns Klint. Her venter udfordrende mountainbikeruter på klinten, klatre- og svævebaner i Klinteskovens trætoppe og meget andet.