Teambuilding og konference

I skønne omgivelser

Konference med kant

 

Hvis I har mødet, så har vi lokaliteten som sætter prikken over i'et. Med mødelokaler placeret få meter fra klintekanten danner GeoCenter Møns Klint den perfekte ramme for både "business" og "leisure" - også kaldet for Bleisure. Netop beliggenheden giver mulighed for at kombinere møder, konferencer og lignende med spændende aktiviteter lige udenfor døren. Når I har været flittige, er der rig mulighed for at komme ud i naturen med vores engagerede guider. Måske er det benenes tur til at "tale" lidt, med en tur på mountainbike i Klinteskoven og på Møns Klint, eller måske skal vi en tur ned på stranden for at se, om vi kan spotte verdens hurtigste dyr, vandrefalken? Der er mange muligheder, og vi er altid klar til at skræddersy et arrangement efter jeres ønsker, så det passer netop til jeres "bleisure"-dag på Møns Klint.

 

 

Mødelokaler midt i naturen 

 

Få meter fra klintekanten ligger det gamle hotel, som nu danner rammen omkring mødelokalerne og GeoCentrets administration. I stueplanet finder du to store og lyse lokaler med direkte udgang til det grønne og Møns Klint. Lokalerne er indrettet med borde og stole, som kan arrangeres efter behov, og her forefindes projektorer, lærreder og trådløst internet. Lokalerne er sammenhængende og har begge dør direkte ud til klintekanten.

 

Lokalerne indeholder:

- Plads til 25 personer i hvert lokale (50 personer i alt)

- WIFI

- Projektor

- Lærred

- Tavle (naturligvis med ægte skrivekridt fra Møns Klint)

- Andre skriveredskaber

 

Pris for lokalerne: 2000 kr. pr. dag.

 

 

Biografen

Skal I præsentere et nyt produkt, se præsentationsvideo eller noget helt andet, er vores biograf det perfekte valg. 60 bløde sæder og professionel biografteknik giver jeres produkt/præsentation den bedste basis for succes.

http://www.youtube.com/watch?v=A5cMEWT19VY

Pris: 5000 kr. pr. dag (kun på udvalgte dage). 

 

 

Aktiviteter for aktive virksomheder

 

Når I trænger til en pause i jeres program, så har GeoCenter Møns Klint en række spændende og udfordrende aktiviteter til jer. Vil tilbyder alt fra meget interessante og levende rundvisninger til action aktiviteter såsom mountainbike, træklatring og adventurerace. Skulle I have andre ønsker og vi naturligvis også behjælpelige med at skræddersy netop jeres arrangement.

 

Guidet mountainbiketur på Møns Klint

 

Når hovedet skal have en pause, er den guidede tur på mountainbike lige i øjet. På vores toptunede cykler giver vi den gas i Klinteskoven eller kører en stille og rolig tur - alt efter ønske og formåen. Undervejs gør vi holdt ved nogle af Møns Klints store naturattraktioner, hvor naturvejlederen fortæller om naturen, geologien, dyrene og planterne. Alletiders tilbud til den virksomhed, som vil forene fysiske udfoldelser med gode naturoplevelser.

Varighed: 1-2 timer.
Max. antal deltagere: 30 personer.
Pris: 800 kr. pr. guidetime og 150 kr. pr. cykel. 

 

 

Adventurerace for virksomheder

 

Mountainbike, orientering, skægge opgaver, GPS og samarbejde.  Uden at afsløre alle detaljer bliver jeres gruppe udsat for spændende opgaver både til fods og på MTB. Undervejs skal I finde vej med kort og kompas eller GPS. Gruppen bliver delt i hold á 3-4 personer, som ved hjælp af godt samarbejde og forskellige kompetencer skal kæmpe sig igennem udfordringerne. Her er rig mulighed for at få sved på panden og fremdyrke holdånden.

Varighed: 2 timer.
Max. antal deltagere: 30 personer.
Pris: 800 kr. pr. guidetime og 300 kr. pr. deltager. Træklatring

 

Godt nok er Møns Klint høj, men nu har jeres virksomhed mulighed for at komme ENDNU højere op, når vi denne sommer også tilbyder træklatring. Uddannede instruktører guider ung som gammel til tops i nogle af de høje og flotte træer, som vokser på kanten af Møns Klint. Få styr på tankerne og lad jer inspirere af den uforglemmelige udsigt over den hvide klint og den blå Østersø.

Varighed: 1-3 timer (alt efter gruppestørrelse)
Max. antal deltagere: 30 personer.
Pris: 2000 kr. pr. time (max 10 personer). 

 


 

Møns Klints geologi, dyr og planter

 

Kom med på ekspedition til fortiden.  Hør og se hvordan Møns Klint er blevet til, oplev områdets enestående plante- og dyreliv og find måske dit eget 70 mio. år gamle fossil. Turen går med naturvejlederen ned ad trappen mod stranden. Undervejs fortælles der om skabelsen af klinten, istidernes indvirkning, vandrefalkene og meget andet. Vel nede på stranden stikker vi næsen ned blandt stenene og leder efter de mange fossiler, som er kommet ud efter i mange, mange år at have været gemt i klinten. Dette tilbud giver rig mulighed for at gå i dybden omkring skabelsen af den mest dramatiske natur i Danmark.

Varighed: 2 timer.
Pris: 800 kr. pr. guidetime. 

 

Guidet tur i udstillingen

 

I Geocenter Møns Klints udstilling bliver områdets spændende historie fortalt gennem en state-of-the-art udstilling, hvor den nyeste interaktive teknik bidrager til en uforglemmelig oplevelse. Udstillingen er opbygget som en tidsrejse, hvor lys- og lydkulisser, computeranimation og interaktive trykskærme for hver tidsalder er med til at gøre oplevelsen både levende og nærværende. Prikken over i'et er jeres egen guide, som med levende fortællerevner tager jer igennem udstillingen og fortæller om klintens dannelse, Klinteskoven, de sjældne orkidéer, vandrefalkene og de store klinteskred.

  

Varighed for rundvisningen 1 time.
Max. antal deltagere: ca. 100 personer, som deles i tre hold.
Pris: 800 kr. pr. guidetime (max 25 personer pr. hold + éntre). 

 

Spændende LoQuiz spil på Møns Klint

 

Udfordrende spil, der bringer kolleger og samarbejdspartnere tættere på hinanden!

LoQuiz er et skræddersyet spil, som bringer dig og dit hold rundt i den smukke natur på Møns Klint og udfordrer jeres viden, fysik, holdmentalitet og evne til at kombinere jeres kompetencer.

Jo bedre samarbejde, jo flere points på posterne og jo flere muligheder for ekstra point. Nogle poster kun nemlig kun tilgås efter korrekte svar ved andre poster.

Spillet opdateres løbende, så holdene kan se, og forsøge at forbedre, deres placering.

I bruger jeres egne smartphones eller tablets eller låner vores. Vi har færdige spil klar, men kan også tilpasse spillet jeres formål og lægge målrettet indhold i posterne.

Spillet styres af Spilchefen, som er en af vores dygtige guider.

 

Priser

Standardspil: 400 kr. per deltager

Tilpasset spil: Efter aftale. Ring og hør nærmere.

Max antal deltagere: 50 personer. 

Book jeres spil på telefon 55 86 36 00